Gelijmde plavuizen verwijderen met vloerverwarming in de dekvloer.
Voor een particuliere klant gingen we aan de slag met het verwijderen van een plavuizenvloer. In de dekvloer lag vloerverwarming ingefreesd.
Wanneer er vloerverwarming aanwezig is die behouden moet blijven, zullen wij altijd ons best doen om deze niet te beschadigen. We kunnen hier helaas geen garantie op geven, want ook wij kunnen niet door de tegels heen kijken.

Het komt overigens vrijwel nooit voor dat de vloerverwarming geraakt wordt. Als het gebeurd, dan is dat met name bij plavuizen die in cement zijn gezet. Deze laten namelijk een stuk moeilijker los.
Als de vloerverwarming geraakt wordt, dan kan deze vaak snel gerepareerd worden. Meestal kunnen we dit zelf, maar soms moet er toch een installateur bijkomen. Aangezien wij geen garantie kunnen geven op het niet raken van de vloerverwarming, zijn de kosten van de installateur voor de klant.

De plavuizen op de foto’s waren gelijmd op de dekvloer en de vloerverwarming lag dicht op de oppervlakte. Bij deze klus is de vloerverwarming niet geraakt, doordat onze slopers erg zorgvuldig te werk zijn gegaan.

Een offerte aanvragen voor gelijmde plavuizen verwijderen doet u HIER.

Kijk ook op onze andere websites voor meer informatie over gelijmde plavuizen verwijderen.
Badkamer slopen
Plavuizen verwijderen
Keuken verwijderen