PVC verwijderen kan een lastige klus zijn. Voor een particuliere klant gingen we in Hengelo aan de slag, om een dubbele laag PVC te verwijderen in de woning.
De vloer was volledig verlijmd en daarom hebben we een speciale stripper gehuurd bij de Boels. Er lagen namelijk twee lagen vloer op elkaar en deze waren vervolgens weer op een egaline-vloer gelijmd.
Een klus waarbij nauwkeurig gewerkt moest worden, want de keuken was bijvoorbeeld nog aanwezig. Het is niet de bedoeling om de keuken te beschadigen tijdens het verwijderen van de vloer.

Na het PVC verwijderen zorgen we ervoor dat het vrijgekomen afval wordt afgevoerd. Wij doen dit meestal met behulp van onze grote aanhangers, zo zijn we flexibel en hoeven we niet te wachten op een containerbedrijf die een container komt plaatsen/vervangen/ophalen.

Na het verwijderen van de PVC vloer is gebleken dat de egaline niet stand heeft gehouden. In dit geval moet de vloer dus opnieuw geëgaliseerd worden, alvorens men een nieuwe vloer kan laten leggen.
Sloopbedrijf Kalker kan ook egaliseren voor u, maar overleg dit altijd even met uw vloerenspecialist. Soms willen zij zelf egaliseren in verband met garantie op de te leggen vloer.

Weten wat het zou kosten om de vloer te verwijden en vervolgens te laten egaliseren? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvende offerte aan. https://www.sloopbedrijfkalker.nl/offerte-aanvragen

Geen PVC, maar wel plavuizen? Kijk dan voor extra informatie op: http://www.plavuizenlatenverwijderen.nl