Badkamer slopen prijs? Laagste prijs van NL!

Badkamer slopen prijs

kosten badkamer slopenBadkamer slopen prijs? Wat kost een badkamer slopen? Badkamer slopen kosten? Deze vragen krijgen wij regelmatig gesteld en helaas kunnen wij daar niet zomaar even een antwoord op geven. De prijs voor het laten slopen van een badkamer hangt van diverse factoren af.

Om tot een juiste (en de beste) prijs te kunnen komen hebben we daarom eerst meer informatie nodig, zoals:

  • afmetingen badkamer
  • welk sanitair verwijderen?
  • ligbad, douche, en/of douchecabine
  • wandtegels verwijderen?
  • vloertegels verwijderen?
  • beton- of granitovloer verwijderen?
  • plafond verwijderen?
  • radiator verwijderen?

Zoals je ziet zijn er nogal wat zaken die de  badkamer slopen prijs bepalen.

Wat kost badkamer slopen?

badkamer slopen prijsWilt u weten wat het slopen van een badkamer in uw specifieke geval gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wij hebben een offerte formulier waarop u alles kunt aangeven wat wij belangrijk vinden om een juiste offerte op te kunnen maken.

Vermeld zoveel mogelijk informatie over uw klus en de werkzaamheden. Denk aan zaken zoals afmetingen, wand en vloertegels, sanitair, dikte vloer, etc.

Ook is er de mogelijkheid om enkele foto´s aan uw offerte aanvraag toe te voegen en ook kunt u er een link naar bijvoorbeeld Funda aan toevoegen.

Op die manier krijgen wij een duidelijk beeld van uw badkamer en de werkzaamheden die verricht moeten worden.

Badkamer slopen prijs opvragen

Een offerte aanvragen is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Wij hanteren aantrekkelijke, vaste, lage, all-in tarieven voor het laten slopen van uw badkamer. Genoemde bedragen in onze offerte zijn dan ook altijd inclusief onze reiskosten, materiaalkosten en overige kosten zoals het afvoeren van het vrijgekomen afval en de daar bij horende stortkosten.

Het bedrag in onze offerte is dan ook het bedrag dat u dient te betalen wanneer wij uw badkamer komen slopen, niets meer! Dus geen extra kosten, geen addertjes onder het gras en geen kleine lettertjes!