badkamer slopen

Badkamer slopen, snel, netjes en voordelig!

Badkamer slopen in één dag

Badkamer slopen inclusief verwijderen sanitair, verwijderen wandtegels, verwijderen vloertegels en afdoppen leidingen. Uw badkamer slopen doen wij ALTIJD in één dag en wij zorgen er voor dat de badkamer geheel casco (leeg) wordt opgeleverd en al het vrijgekomen afval wordt afgevoerd. Uw aannemer of badkamer specialist kan dan de volgende dag al een begin maken met het installeren van de nieuwe badkamer.

Goedkoop badkamer slopen

Uw badkamer slopen doen wij zoals gezegd in één dag en laten uw lege badkamer hierbij netjes en schoon achter. Maar wat kost een badkamer slopen? Om tot een juiste prijs te kunnen komen hebben we uiteraard iets meer informatie nodig. Zo is het voor ons van belang om te weten hoe groot de badkamer is, moeten de wand en vloertegels ook allemaal weg? Zoja, hoeveel lagen tegels zitten er op de muur en/of de vloer? Moet misschien ook de betonvloer of granito vloer er helemaal uit? Plafond misschien ook verwijderen? En zo zijn er nog een aantal dingen die wij moeten weten om een juiste offerte te kunnen opmaken.

Vrijblijvende offerte badkamer slopen

Wanneer u gebruik maakt van ons offerte formulier op onze website kunt u op dit het formulier kiezen voor ´badkamer laten slopen´ er verschijnen dan automatisch de vragen met betrekking tot het slopen van de badkamer. Wanneer u deze allemaal kunt beantwoorden en er eventueel ook nog wat foto´s bijgevoegd is het voor ons een stuk eenvoudiger om meteen de offerte op te kunnen maken.

Kunt u niet alle vragen beantwoorden of heeft u geen foto´s van de te slopen badkamer? Geen nood, wij zullen u altijd een vrijblijvende offerte toesturen. Onze offertes zijn altijd voorzien van een vaste, lage, all-in prijs en zijn daarnaast altijd inclusief manuren, materiaalkosten en reiskosten. Dus geen kleine lettertjes, geen addertjes onder het gras en geen dure verrassingen achteraf. U betaalt alleen wat in de offerte is overeen gekomen, niets meer!