Vloertegels verwijderen zonder beschadigen vloerverwarming?

Er zijn bedrijven die zeggen dat de vloerverwarming gegarandeerd heel blijft tijdens het verwijderen van de vloertegels. Bij sloopbedrijf Kalker houden we echter van eerlijkheid en kunnen we u helaas op voorhand niet vertellen of de vloerverwarming onbeschadigd blijft. Wij kunnen niet door de tegels heen kijken hoe de vloerverwarming is gelegd. Is deze op een vakkundige wijze gelegd door een erkend bedrijf dan kan de gelijmde  tegelvloer verwijderd worden zonder de vloerverwarming te raken.

Wanneer de vloertegels in cement zijn gelegd kunnen we niet 100% garanderen dat uw vloerverwarming onbeschadigd blijft. Dit komt omdat we niet weten welke cement mortel er is gebruikt, hoe vast deze mortel op de vloer ligt en hoe diep de vloerverwarming ligt. Ligt deze in de vloer gefreesd dan is de kans op beschadiging vrijwel nihil.

Uiteraard gaan we altijd voorzichtig te werk wanneer er vloerverwarming aanwezig is. In sommige gevallen kunnen we de vloerverwarming meteen weer repareren. In een enkel geval zult u een vloerverwarming bedrijf moeten laten komen die dan hoogstwaarschijnlijk met een half uurtje / uurtje weer klaar is.

Was this answer helpful ? Yes / No
Opmerkingen voor dit bericht zijn gesloten.