Verbouwing of renovatie

Verbouwen of Renoveren

Plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Sloopbedrijf Kalker kan u bij alle voorkomende sloopwerkzaamheden goed van dienst zijn. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen? Wij verwijderen uw oude vloer! Of het nu gaat om plavuizen, siergrind, laminaat, tapijt of een andere vloerafwerking: wij verwijderen alle vloeren op een professionele wijze en wij zijn altijd goedkoper dan andere soortgelijke sloopbedrijven!

Keuken verwijderen

Nieuwe keuken? Wij verwijderen uw oude keuken. Netjes, snel en voordelig door het hele land. Of het nu gaat om een klein keukenblok, een hoek keuken of een grote U keuken: wij demonteren, verwijderen en voeren uw oude keuken af binnen een paar uur! Met of zonder wandtegels, wel of geen apparatuur, vloertegels verwijderen of plafond verwijderen: wij doen het allemaal!

Badkamer slopen

Nieuwe badkamer? Wij slopen uw oude badkamer en maken deze helemaal kaal zodat de installateur meteen aan het werk kan om de nieuwe badkamer te installeren! Inclusief verwijderen sanitair wandtegels, vloertegels en indien gewenst plafond. Ook doppen wij uw leidingen af en zorgen we er voor dat het afval van uw oude badkamer wordt afgevoerd. Uw badkamer is binnen een dag helemaal kaal en netjes schoon opgeleverd!

Alle sloopwerkzaamheden

Maar ook voor een schuur of garage slopen, een caravan slopen, een woning of kantoor strippen en alle andere sloopwerken kunt u het best terecht bij Kalker Sloopwerken! Werkzaam door het hele land en altijd voordeliger dan een ander sloopbedrijf!

Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Ga naar het offerte formulier