vloertegels verwijderen egaliseren

Plavuizen verwijderen egaliseren Almere

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer

Plavuizen verwijderen egaliseren vloer in een woonhuis in Almere. Dat was de opdracht die we meekregen afgelopen week.

In Almere hebben wij deze tegelvloer verwijderd en daarna de hele vloer geëgaliseerd. Uiteraard hebben we ook hier al het vrijgekomen afval afgevoerd en de ruimtes netjes en schoon achter gelaten.

Wil jij ook de vloertegels laten verwijderen en meteen de vloer laten egaliseren? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en/of egaliseren van jouw vloer!

Tegelvloer verwijderen

Plavuizen verwijderen of een tegelvloer verwijderen is voor veel mensen geen klus om even zelf te doen. In sommige gevallen laten de vloertegels redelijk snel los maar in veel gevallen zitten de vloertegels aardig vast en zijn ze er alleen uit te krijgen met een breekhamer met daarin een platte beitel en mankracht.

Een beetje breekhamer weegt al gauw zo´n 13 – 20 kilogram en afhankelijk van de vloer bepalen we welke breekhamer er nodig is om alle tegels zonder al te veel problemen en schade aan de vloer eronder eruit te krijgen. Alle losgebroken vloertegels worden met een kruiwagen naar de container buiten gebracht en als alles weg is kijken we de hele vloer nog even na of er niets is blijven zitten en als dat het geval is halen we dat ook nog even weg.

Vloer egaliseren na plavuizen verwijderen

Afhankelijk van de tijd kunnen we eventueel meteen beginnen met het egaliseren van de vloer. Om er voor te zorgen dat de egaline zich goed hecht aan de vloer gebruiken we eerst een primer. Hiermee smeren we de hele vloer in zodat de egaline zich goed hecht aan de betonvloer of cementdekvloer eronder. Daarna kan er begonnen worden met egaliseren van de vloer.

Als wij klaar zijn heb je een spiegel gladde vloer terug die vrijwel meteen geschikt is voor nieuwe vloertegels. Of laminaat, tapijt, pvc, grint of nog iets anders. De egaline moet wel even een kleine 24 uur drogen voordat er weer over heen kan worden gelopen.

Plavuizenvloer verwijderen Rockanje

Plavuizenvloer verwijderen

Plavuizenvloer verwijderen, dekvloer slopen en het afval afvoeren. In Rockanje moesten we de plavuizen en ook meteen de dekvloer verwijderen. Er zal een nieuwe dekvloer worden aangebracht waarna er vloerverwarming in gelegd kan worden en er daarna weer nieuwe bekleding op kan.

Zoals altijd hebben we ook hier al het puin opgeruimd en afgevoerd per container en de ruimtes bezemschoon opgeleverd.

Heb je ook een plavuizenvloer in je woonkamer, gang, keuken, hal of ergens anders liggen waar je vanaf wilt? Sloopbedrijf Kalker kan alle soorten vloertegels verwijderen. Verwijderen lijmresten, schuren vloer en egaliseren vloer. Dit verwijderen doen wij met onze krachtige breekhamers met daarin een scherpe platte beitel die we onder de tegel zetten. Natuurlijk proberen we om zoveel mogelijk overlast in de vorm van stof en lawaai te beperken maar de overlast helemaal tot nul beperken lukt ons nog niet.

verwijderen plavuizen verwijderen

Verwijderen plavuizen in Warffum

Verwijderen plavuizen hoge Noorden

Verwijderen plavuizen, afvoer afval en schoon vegen ruimtes in Warffum. Dit was de opdracht die we mee kregen vanochtend vroeg. Vandaar dat we meteen snapten waarom we een 3 kwartier eerder moesten vertrekken.. Warffum?? Klonk als ver weg en dat was het ook.

Eindelijk aangekomen in het toch best wel mooie Groningse Warffum moesten we deze plavuizen vloer verwijderen. Natuurlijk zouden we ook meteen het afval afvoeren. Verwijderen van de plavuizen vloer ging redelijk snel en dit kwam mede doordat de vloertegels gelijmd waren aangebracht. Al met al toch even een paar uurtjes flink doorgewerkt en de vloer was ´s middags dan ook weer mooi kaal en vlak.

Verwijderen van je plavuizen en overige vloertegels laat je over aan Sloopbedrijf Kalker!

plavuizen verwijderen en egaliseren

Plavuizen verwijderen woning Soest

Plavuizen verwijderen woning

In een woning in Soest moesten we de plavuizen verwijderen en de ruimtes netjes en bezemschoon opleveren. Het ging hier om een enkele laag plavuizen en in totaal om zo´n 95 m2 en de plavuizen waren gelijmd op de ondervloer. Ook was er vloerverwarming aanwezig welke ook verwijderd moest worden.

Plavuizen verwijderen doen wij met behulp van elektrische breekhamers met daarin een scherpe platte beitel. Hiermee trillen we tegels los van de ondervloer en bij erg vastzittende tegels breken we deze er met de breekhamer uit. Hoe wij uw plavuizen verwijderen kunt u hier op onze andere website lezen.

Prijs plavuizen verwijderen

Wilt u ook uw plavuizen of tegelvloer laten verwijderen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor plavuizen verwijderen en maak kennis met onze vaste, lage, aantrekkelijke all-in tarieven!

Woning deels strippen Veenendaal

Woning strippen

Woning deels strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Dit was onze opdracht voor vandaag, een nieuwe week en dus een mooi klusje om de week mee te beginnen. We hebben hier divers sloopwerk verricht waaronder deze onderstaande opsomming:

Alle sloopwerken hebben we hier, door heel hard te werken, in 1 dag kunnen voltooien!

Foto´s woning deels strippen

sloopwerk woning

Divers sloopwerk woning Hendrik Ido Ambacht

Divers sloopwerk woning

Divers sloopwerk woning en alles afvoeren. Met dit briefje in de hand stapten we vanochtend in de bus op weg naar onze klus. In een woning in Hendrik Ido Ambacht hebben we divers sloopwerk moeten uitvoeren. We hebben hier allerlei sloopwerk verricht waaronder onderstaande lijst:

 1. Plavuizen verwijderen inclusief:
  – verwijderen dubbele laag plavuizen
  – verwijderen cementdekvloer
  – verwijderen vloerverwarming
 2. Badkamer slopen inclusief:
  – compleet strippen badkamer 4 m2
  – verwijderen badmeubel, wastafel, kranen, ligbad, radiator
  – wandtegels verwijderen, 20 m2
  vloertegels verwijderen, dubbele laag 3.5 m2
  – afdoppen leidingen
 3. Toilet strippen inclusief
  – verwijderen toilet en wasbak
  – verwijderen wandtegels
  – vloertegels verwijderen
  – 2x dunne tussenwand verwijderen
  – afdoppen leidingen
 4. Steenstrips verwijderen
  – verwijderen steenstrips, enkele laag
 5. Afvoer vrijgekomen afval

Foto´s divers sloopwerk woning

woning casco strippen

Woning casco strippen Soest

Woning casco strippen in Soest

Afgelopen week moesten we in Soest een woning casco strippen en het vrijgekomen afval afvoeren. Sloopbedrijf Kalker heeft ook hier weer allerlei sloopwerk uitgevoerd waaronder deze:

Foto´s woning casco strippen

woningen strippen

Aantal woningen strippen

 Aantal woningen strippen Den Bosch

Aantal woningen strippen: keukens verwijderen, plavuizen verwijderen, wandtegels verwijderen en overig sloopwerk. Dit was de opdracht die we mee kregen afgelopen Dinsdag.

In opdracht van woningcorporatie Zayaz moesten we een aantal woningen strippen. In totaal ging het om 12 woningen waar we diverse sloopwerkzaamheden moesten uitvoeren.

Werkzaamheden

 • Badkamers slopen
 • Keukens verwijderen
 • Plafonds verwijderen
 • Plavuizen verwijderen
 • Radiatoren verwijderen
 • Behang verwijderen
 • Tapijt verwijderen

Project foto´s